2012年6月大学英语四级考试答案

时间:2026-01-20

2012年6月大学英语四级考试答案 作文参考

(A)

Nowadays, students attach less importance to the spelling of words in the process of English study. This phenomenon greatly influences students’ writing and brings on worries among teachers.

There are possibly three reasons contributing to this phenomenon. First, exam-oriented education makes the students pay less attention to spelling. Second, some teachers should also be responsible for it because they don’t emphasize the importance of spelling during teaching. Last but not least, some students are too lazy to recite words.

Since spelling is one of the most important factors in English study, due attention should be given to it. As for me, I think, first, exams should be modified to add some factors into it, which would help students pay more attention to spelling. Then, schools should also set effective mechanisms to help teachers as well as the students to realize the importance. Finally, for students themselves, they can, through other ways, make them be interested in word spelling. Only by these can we surly realize the importance of spelling and make improvement.

(B)

What is hot for 2012 in our colleges? It is the spelling mistakes. Countless students lack due attention to spelling. Taking a look around,

we can find examples too numerous to list, the one may be “challenge”. Freshman and sophomore almost write this word as “challenge”. How careless they are!

Why such a phenomenon sweeps every university? Some experts attribute it to students’ inattention, because students always pay no attention to spelling. However, other experts argue, the teachers should be blamed for this situation. In my opinion, it is far beyond any reasonable doubt that both of them should exert themselves to change the spelling mistakes.

As far as I’m concerned, I firmly argue that we need to attach great importance to word-spelling. To the students, they should write English as much as they can. Meanwhile, to the teachers, the dictations should be reinforced in the class.

快速阅读

1. A) her daughers' repeated complains

根据第一段最后一句”but it took near-constant complaints from her four daughters before she realized she had a problem.” 直到她的四个女儿不停的抱怨,她才意识到自己出了问题。

2. D) People haven't yet reached agreement on its definition

据第四段最后一句,对此,人们还未达成共识。

3. C) can realize what is important in life

据第七段最后一句,”…can be solved by encouraging people to prioritize other life goals 鯊 茝 寛http://www.77cn.com.cn/q/©版权所有沪江网寛 茝 鯊and plans…” 解决这个问题的办法就是将生命中其他的目标和计划摆到重要位置。

4. A) it seriously affected family relationships

根据第十一段最后一句,”if it’s a loss…and family relationships are breaking down…it’s too much.”

5. C) depressed

根据第十五段第一句话,”People who struggle with excessive Internet use may be depressed…”

6. B) His family had intervened

根据倒数第五段,”he cut back only after a full-scale family intervention…”

7. B) curb his desire for online gaming

根据倒数第四段最后一句,”to remind myself to keep my love for online games in check.” 其中,keep … in check意为,“制止; 控制”。

8. had an Internet addiction

根据倒数第三段最后一句。

9. professional help

根据倒数第二段最后一句,”I have no money or insurance to get professional help…”:

10. online dating

根据最后一段,”I have a boyfriend now, and I’m not interested in online dating.”

听力

11. C) He cannot get access to the assigned book.

由对话可知,该男士认为令他烦恼的是无论是在图书馆还是在书店他都找不到那本书,由此得出答案。get access to指“获得,走近,接近,能够利用某物”。

12. A) She will drive the man to the supermarket.

由文中女士说她不喜欢别人开她的车以及” why don’t we go together?”可得知女士将开车与男士一同去超市。

13. C) Tidy up the place.

由文中” I guess it’s pretty obvious what you’ll be doing most of today”可知,很显然她想让他打扫房间。

14. A) The talks can be held any day except this Friday.

本题考查one day is as good as the next的意思,该短语指的是任何一天都行。因此男士的意思是除了本周五,其它任何一天都可以。

15. A) He understands the woman’s feelings.文中男士认为,” I’d feel that way too if I were you.”,“如果我是你的话我也会那样(感到很生气)。”因此她赞同女士的想法,表示理解女士的感受。

16. D) She has to invite David to the party.

从文中女士的话可得知,女士的母亲执意要David去参加圣诞party,因此她不得不请David。

17. C) Many students find Prof. Johnson’s lectures boring.

由男士的话可得知,很多同学如果课前没喝咖啡的话,几乎很难保持清醒状态,忍不住犯困,也就是说学生们都觉得Prof. Johnson的课很无聊。

18. D) Assemble a computer.

本文中主要是考assemble的意思,如果同学知道assemble意为“组装,装配”,便不难得出答案。”put a computer together”指“组装电脑”。

19. B) It requires him to work long hours.

男士开头便说”I have to work very long hours”,因此选B。

20. D) It demands physical endurance and patience.

女士问及工作哪个部分会比较难时,男士回答道他需要一直站着,同时在他们忙的时候,别人会变得易怒, …… 此处隐藏:9356字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……

2012年6月大学英语四级考试答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑

    精彩图片

    热门精选

    大家正在看

    × 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)

    限时特价:4.9 元/份 原价:20元

    支付方式:

    开通VIP包月会员 特价:19元/月

    注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
    微信:fanwen365 QQ:370150219