2018年秋季高中英语 Unit 2 Working the land Period 1 Warmi

时间:2026-01-18

Unit 2 Working the land Period 1 Warming Up & Reading

课后阅读作业

Ⅰ. 阅读理解

A

“Eat local. ”It’s one way to reduce human effect on the planet. Eating

local means to try to buy and consume foods that are grown in places close to

home. However, most of the food sold at supermarkets is not locally grown or

produced. Trucks and planes deliver these foods from hundreds or thousands of

miles away. During the transportation, greenhouse(温室)gases are produced, causing global warming. So the shorter the distance your foods must travel, the less the harm is done to the environment.

But how do you get local food if you live in a large city, hundreds of miles away from farms? Environmental health scientist Dickson Despommier and his students came up with the idea of a“vert ical(垂直的)farm”.

A vertical farm is a glass-walled structure that could be built as tall as a skyscraper(摩天大楼). Since the garden is built upwards, rather than outwards, it requires much less space than an ordinary farm. The world is quickly running out of room for ordinary farming. Vertical farms could be a key to this situation. Despommier imagines a 30-story building with a greenhouse on every floor. The walls of the building would be clear, to allow crops to get as much sunlight as possible. Depending on a city’s water resources, Despommier thinks hydroponic(水培的)farming is another method for the vertical farm which needs no soil to grow plants.

Despommier says the hydroponic greenhouses would use a system that would use a city’s waste water and fill it with nutrition to make the crops grow. If this method works, it would provide food to a city and save millions of tons of water.

The idea of a vertical farm has attracted the attention of government officials around the world. Scott Stringer, a government official from New York City, thinks the city is suitable for the vertical farming. “Obviously we don’t have much land left for us, ”Stringer said. “But the sky is the limit in Manhattan. ”

Despommier admits that there is still a lot of work to do to make vertical farms a reality. “But I think vertical farming is an idea that can work in a big way, ”he says.

【语篇概述】本文向大家介绍了一种新的种植方式——垂直农场。

1. Why are people advised to eat local?

A. Because it means convenience(方便)to people.

B. Because it can help people save a lot of money.

C. Because local food has more nutrition.

D. Because it is environmentally friendly.

【解析】选D。细节理解题。由第一段可知当地所种的食物是离家近的, 不需经过运输的, 可是经过运输的食物在运输过程中产生了温室气体, 造成了全球变暖, 由此可知建议人们吃当地食物的原因是为了环保。

2. Which is one of the vertical farm’s benef its when compared with ordinary farming?

A. It produces healthier food.

B. It does less harm to the cities.

C. It needs more space of the city.

D. It requires less transport costs.

【解析】选D。细节理解题。普通农场所种的食物要经过运输才可到达城市, 运输过程要花钱, 可垂直农场则省略了运输这一步骤, 当然也减少了运输成本。故D项是垂直农场的一个好处。

3. By saying“the sky is the limit in Manhattan”, Stringer means______.

A. people can make full use of vertical space of Manhattan

B. there is a limit for using empty land in Manhattan

C. the height of buildings in Manhattan is limited

D. Manhattan can spread as far as possible

【解析】选A。句意理解题。在曼哈顿建垂直农场天空是限制, 可天空是无限大的, 因此所表达意义是人们可以充分利用垂直空间。

4. What can we learn about the vertical farming in the passage?

A. No soil is needed to grow plants in a vertical farm.

B. It has solved the problem of the food shortage in a big way.

C. The walls of the building would be clear, to let people see the plants clearly.

D. Crops are mainly grown in the rainwater in a vertical farm.

【解析】选A。细节理解题。根据第三段最后一句“Depending on a city’s water resources, Despommier thinks hydroponic farming is another method for the vertical farm which needs no soil to grow

- 2 -

plants”可知在垂直农场不需要用土壤来种植植物, 可以用水培的方法。

B

“Can I hug you? ”community nurse Joyce Jebambula asks with a smile Array as she welcomes me back to her village. “Of course, ”I say as I put

my arms around her. It’s an unbelievable moment. Just at the height

of the outbreak more than a year ago, there was an“avoid body

contact”rule here. It’s now been removed.

One of the most challenging parts of reporting this outbreak over the past 18 months is that

I haven’t been able to touch anyone in the worst-affected countries. When Ebola(埃博拉病

毒)survivors described in tears describing losing their families, I had to almost sit on my hands

to avoid reaching out to comfort them.

The outbreak was declared over in Sierra Leone on 7 November. I returned for the celebrations.

But despite reaching this long-awaited milestone, all is not well.

Ibrahim Koroma, 21, clings to his survivor’s certificate outside the home. All 17 of his

fa mily are now dead. The certificate is one of his most prized possessions. “He does not pose

any risk to the community”it reads.

Ibrahim tells me how his landlord has allowed him to stay in one of the rooms of his former

family home until the end of the year. He says he doesn’t know what he’ll do after that. He

does some part-time work, relying hea …… 此处隐藏:12462字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……

2018年秋季高中英语 Unit 2 Working the land Period 1 Warmi.doc 将本文的Word文档下载到电脑

    精彩图片

    热门精选

    大家正在看

    × 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)

    限时特价:4.9 元/份 原价:20元

    支付方式:

    开通VIP包月会员 特价:19元/月

    注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
    微信:fanwen365 QQ:370150219